sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Uuden levyn odottelua

Tervetuloa Erkki ja tytöt -yhtyeen blogiin! Tulossa on kertomuksia harjoituksista, uuden levyn odottelua sekä muita kuulumisia.
 
Uusi levy on saatu perjantaina painoon! Ihmiset tuntuivat tykkävän ensimmäisestä levystämme ja toivoivat uutta, joten sellainen on nyt tulossa, nimeltään Hiljaiset soinnut.

Tulossa on rauhallinen levy, jolla on hengellisiä sävelmiä ja paljon laulua. Kanteleeni, Sua kohti, Maan korvessa, Maa on niin kaunis...

Äänittämiseen meni vain päivä: tuttuun tapaan oltiin tehokkaita. :) Toisena päivänä otettiin kuvia ja äänitettiin vielä yksi kappale. Aika rentoa oikeastaan - ainakin verrattuna siihen, mitä levyn tekeminen voi nykypäivän muusikoille olla.

Kaksi viikkoa on kulunut. Sinä aikana me tytöt ollaan väsätty kansitekstejä ja äänittäjämme, monitaituri Jimmy Träskelin on miksannut levyn ja suunnitellut ja taittanut kannet.

Jos hyvin käy, on uutukainen käsissämme jo ennen joulukuun alkua!

2 kommenttia:

  1. Mieltäni vaivasi "kaamosmasennus", sain uuden levynne, sen myötä sain jouluilon ja rauhan. Nyt mukava valmistella joulujuttuja kun ihanat laulunne ja kaunis kannelsoitanta siivittää akareitani.Niin mukava kuulla tuttuja kauniita hengellisiä laulujanne! Kiitos Erkki ja tytöt!
    Hain joululahjoiksi ja tein lisätilaustakin levystänne, niitä mukava antaa ystäville.
    Hyvää joulunodotusta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tulinpa hyvälle mielelle tästä kommentista. :) Pahoittelut viivästyneestä vastauksesta, blogin kirjoittaminen on minulle uutta ja nyt vasta taidan päästä kunnolla vauhtiin...

    VastaaPoista